Verleg je perspectief en ontdek nieuwe mogelijkheden

Time management

Meer leuke dingen doen en meer resultaat halen, zou je dat willen? Met de training time management krijgt jouw team de sleutels in handen om effectiever te werken. Meer resultaat en vooral bewuster omgaan met energie.

Wat is de time management training

Heel eerlijk, de titel time management is eigenlijk niet correct. De tijd is namelijk niet te managen, die gaat gewoon door. Waar je wel grip op hebt is hoe je de tijd besteedt. Hierbij draait het als eerste om het stellen van de juiste prioriteiten. En het draait om slim omgaan met de energie op een dag.

Wat leer je er?

Je leert prioriteiten stellen, en je leert bewuste keuzes maken (wat doe je wel, wat doe je niet, en wanneer doe je het).

Je leert werkzaamheden slim te plannen zodat je optimaal omgaat met je energieniveau. Je leert grenzen aangeven en je krijgt inzicht in de meest voorkomende verleidingen die je afleiden van jouw successen. Gelukkig leer je ook een aantal technieken om de verleidingen te weerstaan.

Voor wie?

Iedereen die een bepaalde vorm van vrijheid heeft in zijn of haar werk om werkzaamheden zelf in te delen. Incompany maatwerk.