tip van de dag wordt tip van de week

Gedurende de afgelopen jaren kon je elke werkdag een tip van mij lezen die je hielp om een andere blik op de realiteit te werpen. Hierdoor ontdek je meer, zie je meer, krijg je meer begrip en kan je jouw doelen beter halen.

Voor mij was dat een les in discipline, het was een experiment om te kijken wat er gebeurt. De impact van een dagelijkse tip is groot en tegelijkertijd totaal niet. Elke dag even een paar minuten stilstaan om te reflecteren, de les op te zoeken en dit vast te leggen. Het was een goed meditatief moment, het zorgde voor impact, enkele mensen hebben me ontvriend wegens overmatig posten, hetgeen natuurlijk hun goed recht was. Weer anderen vonden het knap om de discipline er zo in te houden. Weer anderen vroegen zich af of ik niets beters te doen had. Ook werd regelmatig gevraagd, houdt de inspiratie nooit op? Nog anderen vroegen zich af of ik alles vooraf geschreven had of dat ik het echt elke dag opnieuw verzon.

De lessen uit de dagelijkse posting heb ik gehaald. De discipline is gelukt. Elke dag vastleggen van de belangrijkste les die ik zelf geleerd heb, heeft een goed effect gehad. In de tussentijd is HetTrainingsbureau gegroeid. Hier wordt een dagelijkse discipline van me verwacht op andere fronten. Ik heb geleerd wat de kracht van focus is. De focus ga ik voor een deel verleggen. Niet dat er geen tips meer van me voorbij komen. De kwaal om te blijven schrijven zal vast niet overgaan. En de inspiratie houdt pas op als ik stop om me te verwonderen over wat ik elke dag meemaak, en dat blijf ik doen. Sorry voor degenen die op t punt staan om me te ontvrienden… ga gerust je gang, ik neem je niets kwalijk. De tip zal niet meer eens per dag komen, maar die ga ik terugbrengen naar de tip van de week.

Willen jullie me laten weten op welke dag je die tip het liefste ontvangt?

En wellicht ook nog iets over de vorm waarin je die tip het liefste ontvangt?

Ik ben benieuwd……

Gun je deze tip ook aan anderen? Deel hem dan alsjeblieft. Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *