Verleg je perspectief en ontdek nieuwe mogelijkheden

Sinterklaas

In december is het natuurlijk groot feest rondom Sinterklaas. Wil je Sinterklaas inzetten om binnen jouw bedrijf of binnen jouw gezin een onvergetelijke ervaring neer te zetten dan ben je van harte welkom. Waar kan je aan denken….. het Sinterklaasfeest voor kinderen hebben we allemaal direct voor ogen, maar er kan nog veel meer. Zo kan je bijvoorbeeld Sinterklaas inzetten voor een speciale boodschap namens de directie, je kan de teamvergadering een extra sausje meegeven door Sinterklaas uit te nodigen. Tijdens een bezoek van Sinterklaas is hij altijd bereid om de boodschappen die je te delen hebt op een zorgvuldige, humorvolle manier over de b├╝hne te brengen.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Welke Sinterklaas krijg je dan op bezoek…. de enige echte wijksint van Utrecht Oog in Al. Samen met 1 of wie weet meerdere roetveeg Pieten. De Sint beschikt over dezelfde trainerscapaciteiten als Arco. De rol van Piet kan natuurlijk ook door eigen medewerkers verzorgd worden.

NB. Op 19 november is deze Sinterklaas druk met de intocht in Utrecht Oog in Al, en op 5 december bij de Dominicusschool in dezelfde wijk.