Verleg je perspectief en ontdek nieuwe mogelijkheden

Maak een lerende organisatie

Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Meer rendement uit je team halen. Mensen langer en bewuster binden en boeien. Ontwikkelingsperspectief bieden. Organisaties met een baanbrekende leercultuur scoren op alle gebieden beter. Leer in deze cursus hoe jij van jouw organisatie een lerende organisatie maakt.

Wat leer je in deze cursus?

  • Je krijgt inzicht in hoe mensen leren
  • Je ontdekt hoe volwassen de leercultuur is in jouw bedrijf
  • Je krijgt inzicht hoe je er voor zorgt dat er continu geleerd wordt
  • Je krijgt inzicht hoe je het leren organiseert
  • Je krijgt inzicht wat jij kan doen om de juiste snaar te raken

Wat kan je na deze cursus doen?

Na deze cursus heb je de kennis in huis om de leercultuur in jouw organisatie naar een hoger plan te trekken. Je hebt zelfs een heel helder stappenplan hoe je dit kan aanpakken.

Waarom is de cursus gratis?

Er zijn drie redenen dat de cursus de komende maand gratis is, allereerst gun ik het elke ondernemer en elke teamleider om bewuster met leren in zijn team om te gaan. Op de tweede plek staat het feit dat ik deze cursus ontwikkeld heb maar dat hij nog in de try out fase zit. Als laatste ben ik er van overtuigd dat wanneer jij met de cursus aan de slag bent geweest en je wil een trainer inhuren om een specifiek vraagstuk aan te pakken dat jouw aanvraag nog beter doordacht is waardoor de succeskans ook groter wordt. Mocht je dan toevallig bij mij uitkomen dan weet ik zeker dat we het gewenste resultaat ook gaan behalen.

Tijdsinvestering

Je kan de training op hoofdlijnen doornemen in 1 uur tijd. Wil je de diepte ingaan dan zal je er ongeveer drie uur mee bezig zijn.