Begin gewoon weer op nieuw

Elke werkdag krijg je een tip van me om jouw wereld nog wat beter te gaan bekijken.

Gisteren hadden jullie een tip van me verwacht. Die is niet gekomen. Waarom niet….. Omdat mijn aandacht ergens anders lag. Ik was met een teambuilding training bezig van HetTrainingsbureau. Tijdens de dag heb ik er wel even aan gedacht en besloten om me te focussen op hetgeen waar ik mee bezig was. Vandaag de tip… mocht je in een dagelijkse routine een keer een misser maken, (bewust of onbewust) durf dan te kiezen, zie het niet als falen maar bedenk gewoon dat je vanaf morgen de routine weer vast pakt. Ga dus gewoon door, en sta even stil bij je keuze, om daarna weer vol nieuwe energie door te gaan.

Arco Kats Laat je bewust worden van hetgeen je kan waarnemen, maar waar je meestal aan voorbij gaat.

Gun je deze tip ook aan anderen? Deel hem dan alsjeblieft. Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *