Verleg je perspectief en ontdek nieuwe mogelijkheden

Arco Vertelt

Bestel hier het boek Arco Vertelt. (zowel als e-book als gedrukt te bestellen)

Het eerste boek van Arco met korte verhalen die de kern raken. Het gaat over bewustzijn, leren en ontwikkelen. Het ego wordt op zijn plaats gezet, en je ontdekt wat een spin ons te leren heeft over leren.

Lezers van het boek schreven de volgende recensies:

“Vlot geschreven boek! Als je het boek leest lijkt het net of je met iemand in gesprek bent. Leuke verhalen uit het dagelijkse leven.”

“Het is een knipoog op het dagelijkse leven, en is voor mij mede daarom een verademing vergeleken met de boeken die ons met allerlei ‘objectieve waarheden’ willen inspireren…..”

IMG_6637

“Heerlijk vlot geschreven boek! Leest in een adem uit. Zet je aan het denken, zorgt voor een lach, een traan. Open en eerlijk, dichtbij. Arco weet de lezer mee te nemen in zijn denkwereleld en kijk op het leven in kort vlot geschreven hoofdstukken. Heel herkenbare anekdotes, over dromen, leven, geluk en teleurstellingen. Kan niet wachten tot deel twee uitkomt!”

“Ik zou wel in het hoofd van de schrijver willen zitten”

“Veel te kort, smaakt naar meer”

IMG_6639

“Dit raakt, raakt een diepe emotie”

“Ik heb jouw boek Arco Vertelt met plezier gelezen. Mister No-Care was helaas nog heel herkenbaar. Die zijn er nog steeds”